USR depune moțiune de cenzură împotriva ministrului Justiției

Politica nationala

USR a anunțat că va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Uniunii, Ionuţ Moşteanu.

„Tocmai s-a terminat o nouă şedinţă a Biroului Naţional al USR şi am luat decizia să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru că aşa-zisa desfiinţare a SIIJ promovată de dânsul în Parlament este o adevărată mascaradă şi pentru asta vom depune moţiune simplă săptămâna viitoare”, a spus Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că în acest moment „Liviu Dragnea e foarte mândru de ministrul Predoiu„, pentru că „i-a perfecţionat” proiectul cu privire la SIIJ.

„Au vrut să tragă DNA pe linie moartă şi iată că mai au foarte puţin şi reuşesc acest lucru şi în momentul ăsta se dovedeşte şi se vede ce plan avea de fapt PNL şi Klaus Iohannis cu Justiţia. Au susţinut Justiţia doar de faţadă. Momentul ăsta este unul trist şi se văd adevăratele lor intenţii”, a menţionat Moşteanu.

Predoiu nu este primul ministru care va fi vizat de o moțiune depusă de USR. În urmă cu două săptămâni, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost luat în colimator de useriști, dar moțiunea împotriva sa a fost respinsă în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *