Clujenii sunt chemați din nou în stradă în semn de solidaritate față de Ucraina

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

O nouă acțiune de solidaritate față de Ucraina va avea loc în această seară în Piața Unirii, de la ora 18:00, organizqtă de PARTIR (Peace Action, Training and Research Institute of Romania).

Clujenii sunt invitați să vină cu candele și mesaje pentru susținerea poporului ucrainean.

Alăturați-vă nouă în această seară, împreună cu oamenii din orașe și orașe din întreaga lume, ca parte a unei zile de acțiune globală, pe 26.02.22, pentru a arăta solidaritatea cu poporul Ucrainei și a chema la încetarea războiului.

Vă rugăm să ajutați să răspândiți vestea. Evenimentul din această seară va fi un eveniment pașnic pentru a arăta solidaritate și pentru a informa oamenii despre modul în care pot oferi ajutor și sprijin umanitar. Vă invităm să aduceți prieteni și să veniți în familie. Vă rog:

– aduceți lumânări pentru a crea un cerc pentru pace

– aduceți mesaje pentru pace, inclusiv semne și bannere pictate

– invităm muzicienii să aducă instrumente

Donațiile pentru sprijinirea refugiaților și pentru civilii din Ucraina se pot face pe tot parcursul zilei începând de la ora 10:00 la Ion Ghica 28.

De asemenea, invităm artiști, poeți, designeri să creeze postări de artă și pe rețelele sociale pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la eveniment și la modul în care oamenii pot oferi sprijin umanitar și pentru a cere sfârșitul războiului – inclusiv pentru a sprijini opoziția crescândă față de războiul din Rusia. .

De asemenea, vă rugăm să încurajați prietenii și familia din România și din întreaga lume să organizeze acțiuni de solidaritate pentru Ucraina în această seară, sâmbătă, 26 februarie, și în orașele și țările lor”, a transmis PARTIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *