STAREA DE ALERTĂ nu va mai fi prelungită! Iohannis: „Valul 5 este aproape de a se încheia. Este momentul pentru noi decizii”

Politica nationala

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că starea de alertă în România nu va mai fi prelungită după data de 8 martie.

„Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă descendentă accelerată, iar valul 5 este aproape de a se încheia. Este momentul, deci, să luăm noi decizii legate de gestionarea aceste situaţii, decizii cu un impact major pentru viitor. Am convocat astăzi o şedinţă de evaluare cu toţi responsabilii din domeniu, în urma căreia am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut vineri o şedinţă la Palatul Cotroceni pe tema epidemiei de COVID-19, la care au fost prezenți premierul Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, secretarul de stat Raed Arafat şi secretarul de stat Adriana Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *