Veste bună. Locuitorii satului Vâlcele vor avea gaz

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primăria comunei Feleacu a anunțat o veste bună pentru locuitorii satului Vâlcele, localitate care va fi racordată la rețeaua de gaz.

„A fost finalizata reteaua de gaz de la Valcele prin montarea Stației de Reglare Masurare in aceasta localitate. Reusim astfel sa avem si in aceasta localitate o rețea de gaz, pe care locuitorii din Valcele au asteptat-o de mulți ani. Este prima rețea care o sa fie pusa in funcțiune intr-o comuna din județul nostru, după o pauza de peste 10 ani.

In perioada urmatoare, Transgaz o sa efectueze probe de presiune și ulterior alimentarea cu gaz a conductelor din reteaua de distributie gaz din Valcele.

Urmeaza apoi o etapa birocratică, respectiv obținerea licenței de operare pentru aceasta rețea. Dupa obtinerea licentei, gospodariile din Valcele se vor putea branșa la reteaua de gaz.

i dacă rămânem la bransamente vreau sa anunț prin aceasta postare ca undeva in luna aprilie, o sa organizam la Valcele o adunare publica prin care doresc sa va informez despre pașii pe care trebuie sa ii urmați fiecare dintre dumneavoastra pentru obținerea Avizului Tehnic de Racordare și executia branșamentului la reteaua de gaz.

Aceste bransamente sunt individuale și cad in sarcina fiecărui viitor consumator”, a anuntat primarul Gabriel Costea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *