Ce crede primarul Emil Boc despre cazul Cîțu și situația tensionată din PNL

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Zeci de voci din interiorul PNL îl contestă pe președintele Florin Cîțu și îi cer demisia. La rândul său, șeful liberalilor s-a întâlnit joi seara cu prim-vicepreședinții partidului și le-a transmis că nu intenționează să își dea demisia.

Unul dintre susținătorii puternici ai lui Cîțu, primarul EMil Boc, a vorbit despre situația tensionată de la vârful PNL.

„Pot să spun doar un singur lucru: tot ce este legat de posibila criză politică din PNL, pentru că nu vreau să o definesc deocamdată ca și criză, ține în primul rând de discuția din partid. După ce vom discuta în partid, vom discuta și în afara lui. Așa mi se pare firesc.

Am fost președinte de partid și nu îmi plăcea atunci când, unii sau alții, în loc să spună ce au de spus în interiorul partidului, prima dată își exprimă punctele de vedere în altă parte. Așa cred că este firesc și corect. Tot ce am de spus pe acest subiect voi spune în interiorul partidului„, a declarat Boc la ZIUA LIVE.

Vineri va avea loc o ședință a BPN al PNL care va convoca Consiliul Național al partidului pentru duminică. Cel mai probabil, va începe procedura pentru organizarea congresului extraordinar în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *