Primul ministru din Guvernul Ciucă care și-a anunțat DEMISIA!

Politica nationala Slider

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, şi-a anunţat, miercuri, demisia, precizând că a înaintat documentul premierului Nicolae Ciucă.

„În urmă cu aproximativ o oră, după şedinţa de Guvern, mi-am inaintat demisia”, a anunţat, miercuri, Dan Vîlceanu, într-o conferinţă de presă, el afirmând că mandatul său, care nu a fost foarte lung, a avut „câteva realizări notabile”.

Din punctul meu de vedere, acest minister are nevoie în continuare să fie consolidat, să primească alţi oameni, profesionişti, care pot aduce plus valoare şi un plus în ceea ce înseamnă absorbţia pe următorii ani”, a spus Vîlceanu, potrivit news.ro.

Întrebat cât a reuşit să atragă din fondurile europene, Dan Vîlceanu a afirmat că în cele 4 luni România a reuşit să atragă 1,7 miliarde de euro, din care 625 de milioane pentru programele operaţionale gestionate de MIPE.

Vîlceanu a mai afimat că îşi va exercita mandatul până la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei privind încetarea mandatului său. El a mai spus că, în ceea ce priveşte situaţia lui, este preşedintele PNL Gorj. ”Îmi văd de treaba mea, sunt deputat de Gorj şi îmi duc la final mandatul”, a mai afirmat el.

Dan Vîlceanu a anunţat, sâmbătă, că va discuta cu premierul Nicolae Ciucă pentru a îşi înainta demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Liberalul a adăugat că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei guvernamentale. Vîlceanu a demisionat şi din funcţia de secretar general al PNL, după ce Florin Cîţu a renunţat la funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *