CJ Cluj a început procesul de toaletare a arborilor de pe marginea drumurilor județene

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere care au drept scop asigurarea unei mai bune vizibilități în trafic și, astfel, creșterea siguranței circulației rutiere pe drumurile județene.

Lucrările de întreținere specifice constau în toaletarea arborilor din apropierea căii de rulare și din vecinătatea drumului, precum și tocarea materialului lemnos rezultat în urma acestor lucrări.

Operațiunile au demarat pe sectorul de drum Aghireș – Leghia, situat pe drumul județean 108C, urmând ca în perioada următoare lucrările să continue pe sectoarele de drum Mănăstireni – Mărgău – Scrind Frăsinet – Răchițele, situat pe drumul județean 108C, și Agârbiciu – Râșca, situat pe drumul județean 103K.

Lucrările de toaletare vor continua și pe alte drumuri județene, prioritate având sectoarele situate în zonele turistice sau împădurite ale județului.

Acestea sunt executate cu ajutorul utilajelor din dotare și cu personalul propriu din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *