Primarul din Turda, acuzat că face lucrări de mântuială. Trotuar modernizat execrabil

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un trotuar din municipiul Turda, aflat la intrarea pe strada 22 Decembrie 1989, lângă biserica ortodoxă, a devenit mărul discordiei între administrația locală și opoziția din Turda.

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a USR Turda, care susține că au sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții cu privire la această stradă și a informat cetățenii Turzii să fie atenți la entorse. Aceștia îl acuză pe primarul Cristian Matei că face lucrări de mântuială. 

„Trotuarele lui Matei: hal de lucrări de mântuială! Atenție la luxații și entorse!

Pe oriunde umbli în oraș dai de mântuielile primarului-moșier Matei! Străzi crăpate la câteva luni de la finalizare, șanțuri peste șanțuri, azi astupate, mâine săpate din nou, dale de pavaj dislocate, carosabil prăbușit, vopsea rutieră scorojită, canalizare colmatată, cu miros pestilențial etc. Șantiere părăsite, praf, noroi, haos, ambuteiaj, timp pierdut, bani aruncați!

În imaginea atașată puteți vedea o mostră din mântuiala primarului-moșier Matei: trotuarul de la intrarea pe strada 22 Decembrie 1989, lângă biserica ortodoxă, care imită valurile Dunării și te îmbie la luxații și entorse, în cazul în care îti pierzi vigilența de pieton! Țipenie de muncitor nu se mai vede pe această stradă de 6 luni, totul este prăbușit în ruină! Așteptăm măsurile Inspectoratului de Stat în Construcții la sesizarea noastră privind această stradă”, au transmis reprezentanții USR Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *