Controversatul politician penal Mihai Seplecan a intrat în PSD Cluj. A fost condamnat la închisoare pentru fapte de corupție

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un fost membru al PRM, trecut pe la PNL și partidul Verzilor, traseistul politic Mihai Seplecan șochează opinia publică cu decizia de a intra în PSD Cluj. Momentul său de glorie politică a fost ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Seplecan a fost condamnat penal și trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de uz de fals. Acesta a fost condamnat la un an și două luni cu suspendare. În acest dosar penal mai multe instituții de stat s-au constituit părți civile.

Potrivit Foaia Transilvană, controversatul politician s-ar fi înscris în PSD Cluj și își dorește să facă politică activă. Acesta a confirmat informația pentru sursa citată, dar președintele interimar al filialei, Alexandru Cordoș, nu a știut de acest lucru.

„Nu știu, verific la municipiu…. ce știu este ca în ultimele luni au venit foarte mulți membrii noi în toate organizatiile atât de la Pro România, PMP cat și de la Verzi. Suntem un partid deschis către toți cei care vor sa se implice politic”, a spus Cordoș pentru foaiatransilvana.ro.

Seplecan se află în Austria, unde muncește, a confirmat informația și spune că s-a înscris în PSD Cluj pentru a face politică.

Acesta a precizat că va vorbi cu Alexandru Cordoș despre intrarea în partid dar și că își dorește funcția de secretar general al filialei PSD Cluj, pentru că are experiența politică necesară pentru a îndruma alegătorii spre PSD. Cu toate astea, postul este ocupat, dar Seplecan ne-a mai spus că la alegeri ar putea candida pe acest loc.

Seplecan a luat-o pe „ulei”. Afirmații șocante despre UNTOLD

Penalul Mihai Seplecan a șocat întreaga opinie publică cu afirmații șocante despre festivalul UNTOLD, despre care susține că este un ritual masonic prin care se invocă AntiHristul și se urmărește spălarea pe creier a tinerilor. 

„Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC”

Politicianul îşi încheie textul cu o precizare în ceea ce îl priveşte: „Nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni şi adorm cu ele”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *