Cum s-a prezentat Târgul Produs de Cluj la București

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

A treia descălecare a micilor întreprinzători clujeni, susținuți de Consiliul Județean Cluj, în curtea Ministerului Agriculturii și
Rurale, a fost o nouă demonstrație a faptului că gustul din Ardeal este unic și etern apreciat.

Cei 30 de expozanți prezenți la Târgul de Florii, la București, organizat de Asociația Produs de Cluj au fost, din nou, la înălțime din punct de vedere al calității.

La Târgul Produs de Cluj de Florii, organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, au fost prezenți mici întreprinzători care au expus preparate alimentare din lapte și carne, uleiuri presate la rece, miere de albine și produse apicole, pâine, ciocolată și prăjituri de casă, siropuri naturale și turtă dulce.

Alături de ei, artizani cu har au prezentat costume populare autentice din zona Ardealului, păpuși îmbrăcate în port tradițional, cojoace și obiecte de marochinărie, articole realizate din lavandă, produse de îngrijire corporală și cosmetice bio, precum și podoabe lucrate de mână.

Acestora li s-au adăugat invitați speciali, respectiv artizani specializați în încondeierea ouălor, care au susținut zilnic ateliere de profil destinate copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *