Care sunt noile obiective stabilite pentru modernizarea infrastructurii de apă și canalizare a județului Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean Cluj va include în domeniul public al județului obiectivele de infrastructură realizate în cadrul proiectelor finalizate ce au constat în alimentarea cu apă potabilă a localității Roșieni, comuna Mociu, extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă a satelor Chiriș, comuna Geaca, și Gârbău, comuna Gârbău, respectiv achiziția unor electropompe pentru Stațiile de Pompare a apei uzate din localitatea Florești.

Principalele elemente de infrastructură care vor trece în domeniul public al județului și în administrarea Companiei de Apă „Someș” S.A., și a căror valoare este de 3.388.672 de lei, sunt 22.185 de metri de conducte de distribuție și transport, 186 de branșamente și șase electropompe.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 3.703.642 de lei, banii fiind asigurați din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *