Ce probleme i-au semnalat locuitorii din Săndulești lui Alin Tișe

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și Marius Mînzat, însoțiți de consilieri județeni și de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în dezvoltarea infrastructurii din zona rurală, au avut joi, 12 mai 2022, o întâlnire cu cetățenii din comuna Săndulești.

Cetățenii prezenți la întâlnire au semnalat diverse probleme, majoritatea legate de modul în care au fost stabilite unele trasee turistice din zona ariei naturale protejate „Cheile Turzi” și care ar încălca proprietăți aparținând unor persoane private.

Astfel, Tișe va dispune o întâlnire cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate și ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, pentru rezolvarea acestor probleme.

„Cetățenii din Săndulești au apreciat implicarea instituției pe care o conduc în reabilitarea infrastructurii critice din comună, în special cea a drumului județean 103G. Din păcate, odată cu creșterea vitezei de deplasare s-a înmulțit și numărul de accidente, motiv pentru care, împreună cu direcția noastră de resort, vom încerca să identificăm cele mai bune soluții pentru creșterea siguranței de deplasare pe acest drum, atât în calitate de pieton, cât și de conducător auto”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

De asemenea, având în vedere creșterea populației școlare din comuna Săndulești, președintele Consiliului Județean Cluj se va implica în materializarea proiectului de extindere a școlii primare din localitate, prin construcția a două noi clase suplimentare.

Următoarea întâlnire programată cu cetățenii județului va avea loc în data de 19 mai, la Panticeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *