Ample lucrări de modernizare pe străzile din Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primăria Florești a anunțat că vor fi demarate proiectele de refacere a infrastructurii rutiere la nivelul comunei și se derulează cu caracter permanent.

„Mă bucur când ritmul lucrărilor continuă în mod susținut și pot să vă comunic faptul că tot mai multe zone din comună ajung să intre în procesul de modernizare sau asfaltare, atât de necesar, pentru aducerea la standardele dorite a modului în care se desfășoară circulația rutieră.

În ultimele săptămâni au fost înlocuite rigolele de pe strada Cetății, au fost efectuate lucrări de asfaltare și ridicare la cote a căminelor de pe străzile Muncitorilor și Poligonului, s-au curățat rigolele spre satul Tăuți, zona biserică sat Tăuți.

Tot în zona străzii Tăuțiului, înspre Mănăstire, am găsit cea mai potrivită soluție pentru a lărgi partea carosabilă după asfaltare și au fost demarate lucrări de transformare a șanțurilor pluviale în rigole carosabil, și am câștigat astfel, încă o lățime rezonabilă a drumului pentru ca circulația să se desfășoare în condiții cât mai sigure.

De asemenea, au mai fost începute și finalizate asfaltări pe străzile Balastierei, Sportului, Gheorghe Doja, Sub Cetate.

Se refac prin asfaltare accesele din DN1 spre străzile secundare și se efectuează marcaje noi.

Vă mulțumesc pentru răbdare și sper ca disconfortul creat să fie cât mai puțin resimțit de noi toți. Avem nevoie de modernizarea localității și de sprijinul și înțelegerea dumneavoastră”, a transmis primarul din Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *