Șefa USR PLUS Cluj a demisionat și se alătura partidului Reper

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR Cluj.

”Am aderat la PLUS în 2019, fiind convinsă de valorile si principiile pe care această formațiune le promova, de liderii care demonstraseră în guvernul Cioloș din 2016 că se pot face lucruri bune și în România. Ulterior, am acceptat să rămân în partidul rezultat după fuziunea cu USR.

Ca orice lider de organizație, odată cu acest gest am considerat că e datoria mea morală să mă adresez celor pe care i-am condus, să le explic detaliat motivele care m-au făcut să ajung aici.

Cu o viteză pe care nu mi-aș fi imaginat-o, postarea mea de pe grupul intern de membri a fost ștearsă, mi-au fost anulate drepturile și eliminată din alte grupuri, înainte de a-mi trimite oficial demisia pe email și înainte ca filiala din care fac parte (Florești) să i-a act de demisie și să o proceseze. Este incredibil cât de mărunți sunt totuși acești oameni alături de care credeam că s-ar putea construi ceva.

Cu toate că e o decizie care s-a conturat de ceva timp nu a fost ușor să o iau, dar modul în care s-a procedat îmi confirmă că a fost decizia corectă, iar pentru asta le mulțumesc”, a anunțat Camelia Sălcudean.

Aceasta a anunțat că aderă la partidul REPER, condus de Dacian Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *