Dezvăluiri din interiorul PNL. „Ciucă ar fi candidatul pentru prezidenţiale. Boc nu este interesat”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Vicepreședinte PNL, Virgil Guran, a făcut dezvăluiri din interiorul PNL privind posibilul candidat la alegerile prezidențiale.

Guran a fost invitat la o emisiune la Antena 3 și a declarat că, în interiorul partidului, discuțiile îl indică pe premierul Nicolae Ciucă drept candidat la alegerile prezidențiale și susține că ar avea șanse mari să fie ales de Români.

„La noi în partid nu s-a discutat oficial, dar eu vă spun ceea ce gândim, ceea ce discutăm între noi, cei care avem anumite funcţii destul de importante. Nicolae Ciucă ar fi candidatul pentru prezidenţiale şi vă spun că este cu şanse mari să ajungă preşedintele României”, a spus Virgil Guran, la Antena 3.

Potrivit lui Virgil Guran, primarul Clujului nu ar fi interesat de o candidatură la alegerile prezidențiale. „Emil Boc este un primar foarte bun, este un organizator foarte bun, dar, cel puţin din discuțiile pe care le-am avut, inclusiv cu el, nu este interesat de acest lucru. Aşa că nu cred că Emil Boc îşi doreşte să candideze”, a mai spus liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *