A fost finalizată asfaltarea pe sectorul de drum de la Muntele Băișorii al DJ 107R

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean Cluj a finalizat, în cursul zilei de joi, 1 septembrie a.c., lucrările de asfaltare a unui sector al drumului județean DJ 107R, care începe din interiorul localității Muntele Băișorii și se continuă înspre Stațiune, în zona serpentinelor.

Sectorul vizat, în lungime de aproximativ 5 km, a fost unul extrem de degradat, care a impus desfășurarea unor lucrări complexe, finalizate cu așternerea de asfalt.

Sectorul vizat este parte a unui contract ce prevede execuția mai multor categorii de lucrări de întreținere pe DJ 107R(DJ 107M) – Băișoara – Muntele Băișorii – Stațiunea Muntele Băișorii, în lungime totală de 18,5 kilometri.

În perioada următoare, constructorul va continua lucrările specifice de tratare a burdușirilor și a tasărilor, de plombare a gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, de aducere la profil și completare a acostamentelor, dar și alte categorii de reparații la sistemul rutier. Lucrările pe întregul tronson se vor finaliza integral odată cu operațiunile de trasare și marcare a căii de rulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *