Ce mesaj le-a transmis europarlamentarul clujean Rareș „30 de zile” Bogdan tinerilor liberali

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Supranumit de opinia publică politicianul „30 de zile”, după ce a promis că desființează pensiile speciale într-o lună dacă va ajunge la guvernare, europarlamentarul clujean Rareș Bogdan le-a transmis un mesaj tinerii liberali. Acesta le-a recomandat să vadă cu rezervă retorica de la Bruxelles privind problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Si fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL.

El a reamintit că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă, are energie electrică, inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol.

În completarea tabloului în care a prezintat aspectele pozitive legate de România, el le-a amintit tinerilor liberali că trăiesc în oraşe în care nu au loc atacuri armate şi violenţă pe stradă, Bogdan arătând că România este „o ţară în care, din fericire, ordinea public este respectată”, graţie şi ministrului de Interne, Lucian Bode, care era prezent la evenimentul TNL.

„Oamenii noştri trebuie să înveţe să îşi vândă ceea ce fac, mult mai bine, pentru că Churchill spunea că 50% dintr-o bună guvernare este comunicare”, a adăugat Rareş Bogdan.

El a vorbit şi despre viitoarele bătălii electorale, cerând implicarea tineretului partidului.

„Tot ce aţi văzut în 2004, în 2009 şi în 2014 este nimic faţă de ceea ce veţi vedea în 2024, când va fi o ciocnire a civilizaţiilor, a sferelor de influenţă, a partidelor politice şi liderilor, în bătălii crunte, patru bătălii în acelaşi an”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *