Peste 800 de saci de gunoaie, adunați de sute de voluntari într-o acțiune de ecologizare desfășurată la Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

În Ziua de Curățenie Națională, proiect derulat la nivel național de Let’s Do It, Romania!, sute de voluntari au fost implicați în campanie și la Cluj.

Desfășurată sâmbătă, 17 septembrie, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, campania a reunit în județul Cluj 520 de voluntari care au reușit să colecteze peste 800 de saci de deșeuri.

„Felicit organizatorii și voluntarii pentru mobilizarea exemplară și pentru implicarea de care au dat dovadă și de această dată. Vom continua să susținem activitățile care promovează un comportament responsabil față de mediul înconjurător, astfel încât acesta să devină pentru tot mai mulți cetățeni unul firesc, conștientizat și asumat”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

La nivelul județului, activitatea de ecologizare a avut loc în următoarele locații:

1. Cluj-Napoca – Parc Est;

2. Florești – zona Baraj Lac Florești;

3. Cheile Baciului;

4. Turda;

5. Dej.

„Let’s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. Acesta face parte din inițiativa globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de țări, fiind una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *