Mara Mareş: Tineretul Popular European susţine aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen / Este o mare victorie pentru TNL

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele TNL, Mara Mareş, anunţă, sâmbătă, că tineretul Popular European susţine aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen, ceea ce reprezintă ”o mare victorie” pentru Tineretul Naţional Liberal.

”Tineretul Popular European (YEPP) susţine, printr-o rezoluţie adoptată în Cipru, aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen! Este o mare victorie pentru Tineretul Naţional Liberal şi pentru tinerii care au ales să se implice în viaţa politică, în cadrul echipei liberale! Sprijinul pentru rezoluţia înaintată de Tineretul Naţional Liberal şi susţinută de organizaţia de tineret MGERB din Bulgaria, cu sprijinul organizaţiilor de tineret de centru dreapta din Olanda, Austria, Grecia, Cehia, Portugalia, Irlanda, Bosnia şi Herţegovina şi San Marino, a fost votată de Consiliului YEPP, for în care a şi primit un vot istoric de susţinere, în UNANIMITATE”, a scris, sâmbătă, pe FAcebook, Mara Mareş.  
 
Liderul TNL a precizat că ”este foarte important ca oamenii să înţeleagă că şi tinerii politicieni îşi însuşesc obiectivele de ţară”.  
”Şi noi, reprezentanţii României în diverse foruri şi organizaţii politice, avem o voce credibilă şi serioasă în faţa celorlalţi parteneri din statele europene. Trebuie doar să ne susţinem poziţia şi interesele cu o atitudine potrivită, iar acest lucru nu îl facem numai noi, românii, sau numai vecinii noştri bulgari, ci aceasta este abordarea fiecăruia dintre colegii noştri din YEPP. Le mulţumesc tuturor colegilor din TNL care au muncit la acest proiect de rezoluţie, în special secretarului international, Andrei Niculae, şi le mulţumesc tuturor colegilor din YEPP care au înţeles semnificaţia profundă a acestui vot, dincolo de criterii tehnice (îndeplinite), proceduri şi alte chestiuni logistice”, a mai scris Mara Mareş.  

Aceasta a adăugat că, ”cu cât suntem mai uniţi, cu cât avem mai multe în comun, cu atât mai puternici devenim”.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *