AUR: Deputatul care și-a agresat soția a fost exclus

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul Dumitru Viorel Focşa, care şi-a agresat soţia,  a fost exclus din AUR şi, potrivit unui anunţ al partidului, trebuie să demisioneze din Parlament.

”Biroul Naţional de Conducere al AUR a decis sâmbătă să îl excludă pe Dumitru Viorel Focşa din partid, după ce acesta şi-a agresat fizic soţia în timpul unui scandal  casnic.  Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al AUR a stabilit că acuzaţiile apărute în spaţiul public în urma scandalului declanşat la domiciliul familiei Focşa se confirmă”, a anunţat sâmbătă AUR.

Conform statutului, gestul comis de deputat este incompatibil cu calitatea de membru de partid şi cu demnitatea de parlamentar.

Alianţa pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focşa să îşi respecte angajamentul asumat şi să îşi depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancţiunii primite pe linie de partid.

”AUR respinge ferm orice formă de violenţă domestică şi se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare. Cerem pe această cale partidelor şi organizaţiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi şi expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, subliniază formaţiunea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *