FOTO După Ziua Muntelui a venit rândul Zilei Cepei ca să primească o invazie de politiceni

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Nici un târg fără campanie electorală.  După Ziua Muntelui de acum 14 zile de la Mărișelu a venit acum rândul Zilei Cepei din comuna Mihai Viteazu să fie luată cu asalt de politicieni. De data asta USR-iștii,  PSD-iștii și AUR-iștii clujeni au mers în număr mare la acest renumit târg legumicol unde au ținut discursuri, au stat de vorbă cu prodocătorii și și-au cumpărat pentru la iarnă.

Putem spune deci că s-a intrat deja în campanie electorală.
 
USR Cluj a deplasat la Mihai Viteazu un ”desant” puternic, format din cel puțin trei parlamentari, Oana Murariu, președintele USR Cluj, Viorel Băltărețu și Cristian Bordei însoțiți de consilierul județean Adela Dehenes. Aceasta nu s-a sfiit să pună pe facebook cum mănâncă pită cu unsoare într-un exercițiu de imagine electoral. Nu că nu ar fi bună pita de unsoare…
 
 
Dehenes a spus că discuția cu producători se învârte în jurul unei eterne probleme de care se plâng aceștia, că marfa lor ajunge la samsari și apoi e vândută la preț mai mare. E o problemă reală, foarte veche la care nici un partid nu i-a dat de capăt până acum.
 

Adela Dehenes la un stand cu un producător

 

Oana Murariu, președintele USR, a ținut discurs de pe scenă la invitația primarului din Mihai Viteazul
 
 
Și PSD Cluj a ieșit la aer în frunte cu președintele interimar, Vasile Dâncu, cu subprefectul Ciortea, cu ”eternul” Ivan Ilarie, cu Ioan Oleleu de la DSV și cu secretarul executiv județean  Alexandu Cordoș.
 
”O zi plină de activități pentru social-democrații clujeni”, a scris entuziaștii de la  TSD Cluj, care au anunțat că  ”alături de colegi din întreaga organizație județeană a PSD, a participat la “Ziua Cepei” – ediția a XII-a, organizată în comuna Mihai-Viteazu și la “Sărbătoarea crescătorilor de animale” – ediția a II-a, organizată în comuna Frata.”
 
 
 
 
 
Și AUR Cluj a participat cu toată conducerea locală, deputatul Alin Coleșa și coordonatorul județean Cristian Șipoș.
Cristian Șipos, coordonator județean (primul din stânga) si Alin Coleșa. deputat AUR Cluj (al treilea din stânga)/ foto Clujul Politic
 
Auriștii au discutat cu producătorii și participanții la Ziua Cepei apoi împărțit flyere și ziare de campanie numerosului public prezent.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *