VIDEO Coleșa, deputat AUR Cluj: ”Inițiem două referendumuri naționale simultan”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul AUR Cluj, Alin Ilie-Coleșa a anunțat într-o conferințp de presă că formațiunea politică din care face parte va iniția două referendumuri naționale simultane, care își propun, evident, modificări constituționale.

AUR continuă să susțină tema vechii Coaliții pentru Familie adică faptul că o familie este compusă dintr-o femeie și un bărbat și va iniția un prim referendum pe temă. Al doilea referendum ce se dorește a fi inițiat se referă la dreptul persoanelor de a utiliza plățile în numerar, folosind moneda națională în format fizic. Aur consideră o îngrădire a libertății de mișcare a monedei naționale plafonarea plăților în numerar la 5000 ron/zi.

„AUR a demarat procedurile pentru inițierea și demararea a două referendumuri naționale, simultane, de modificare a Constituției. Se va constitui în perioada următoare un grup de inițiativă, conform legii se va organiza strângerea de semnături pentru aceste inițiative. Știm cu toții de ce este necesar a defini căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie – deoarece este tot mai puternică lupta aceasta globalistă reconstructivistă, de distrugere a familiei și în primă fază această luptă înseamnă impunerea parteneriatului civil ca așa zisă alternativă la căsătorie, scopul fiind de fapt distrugerea căsătoriei. Parteneriatul civil înseamnă tot căsătorie, chiar dacă definită juridic puțin altfel, scopul este posibilitatea ca prin parteneriatul civil să se permită căsătoria între persoane de același sex. Parteneriatul civil este până la urmă o căsătorie cu mai multe obligații dar cu aceleași drepturi. (…) Scopul real al parteneriatului civil este de a goli de sens juridic căsătoria și a distruge implicit, familia. Iar faptul de a pune în Constituție dreptul de utilizare a plăților în numerar, deci existența permanentă și neîngrădită a monedei naționale în format fizic, o înțelegem cu toții”, a declarat deputatul Alin Coleșa.

La conferință a mai participat și Cristian Șipoș, coordonator județean AUR Cluj.  Ce a spus acesta la conferință puteți citi AICI

Conferințe de presă integrală o puteți viziona mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *