MAE anunţă că una dintre persoanele cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel, iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatică în Fâşia Gaza

Politica externa Slider

Ministerul Afacerilor Externe precizează, sâmbătă, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, că potrivit informaţiilor furnizate de către autorităţile israeliene, unul dintre cetăţenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalat iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatic în Fâşia Gaza.

„Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin contactul cu autorităţile israeliene”, mai transmite MAE, în informarea de presă.
 
Ministerul Afacerilor Externe preciza, joi, că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel. Astfel, până în prezent, patru persoane cu cetăţenie israeliano-română au murit şi două sunt date dispărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *