Săcară, președinte interimar PSD Cluj-Napoca: ”80 la sută sunt nemulțumit de administrația municipiului”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ovidiu Săcară, președinte interimar PSD Cluj-Napoca a vorbit la Ziua Live, pe facebook, despre organizația care o conduce. El a spus că a preluat filiala celui de al doilea oraș din România acum 2 ani și jumătate și e mulțumit cu ce a realizat până acum împreună cu echipa lui.

”Am fost deschiși și suntem la revenirea celor care au plecat înainte să venim noi din PSD Cluj-Napoca, îi așteptăm înapoi pe cei ce îndeplinesc statutul și au un comportament civilizat în societate. Au venit înapoi de la Verzi, de la Pro România (Remus Lăpușan, fost președinte PSD Cluj s-a întors de la Pro România Cluj n.r.). Drept să vă spun eu sunt mulțumit de ce am realizat până acum împreună cu echipa mea, un proces de reconsolidare. Ne dorim mult mai mult la nivel de municipiu, noi suntem în opoziție local, noi nu guvernăm. Categoric vrem să contracarăm derapaje ale municipalității, consiliului local, executivului primăriei și chiar a primarului. Și sper de la anul, trecând de unele scenarii de candidaturi, cred că la anul ar fi cazul să avem o guvernare de stânga după 20 de ani de guvernare de dreapta în municipiu”, a spus Ovidiu Săcară, director general adjunct al Poștei Române dar și fost sindicalist.

El a spus că până la finalul 2023 se va știi cine va candida la primărie și consiliul județean. ”Va fi o surpriză la nivel local și și la județ. Candidații pot să provină din PSD Cluj-Napoca și Cluj sau chiar și de afară. Facem măsurători sociologice și vedem„, a spus președintele interimar al PSD Cluj.

El a mai spus la Ziua Live că acum sunt alegeri interne pentru tineret, femei si seniori iar interimatele la nivel de conducere  plină la PSD Cluj-Napoca și Cluj încă nu se știe dacă se vor face dar nu sunt excluse. De asemenea, Ovidiu Săcară nu a exclus să candideze în viitor cu o moțiune și o echipă.

Săcară a spus că e „extrem de nemulțumit de urbanism, de ”suntem mai egali unii decât alții”, lucru care e profund greșit și deranjat. Nu sunt mulțumit față de ce se întâmplă în Cluj-Napoca, 80 la sută nu sunt mulțumit, 20 la sută da, în rest nu sunt căzut pe spate”. Administrația Clujului greșește

Săcară a fost pus șef la PSD Cluj-Napoca de senatorul PSD Cluj, Vasile Dâncu, actual președinte interimar al partidului la Cluj.

Săcară nu s-a referit în intervenția sa la scandalurile binecunoscute din PSD de la organizația de femei, care au făcut deliciul presei în Cluj și care au fost sancțiunile sau măcar stadiul conflictului care se discută sau discutat la Comisia de Etică a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *