FOTO/VIDEO USR Cluj a prezentat soluția pentru rezolvarea traficului de la Tăietura Turcului. Deputatul Băltărețu: ”Important e să se facă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USR Cluj, Viorel Băltărețu și fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor Horațiu Cosma au vizitat șantierele de infrastructură din judetul Cluj.

Vineri, 4 noiembrie, cei doi au susținut o conferință  presă, la ora 10,00,  în cadrul căruia au vorbit despre proiectul pasajului rutier de la Tăietura Turcului și au prezentat stadiul și provocările șantierelor de infrastructură din județ.

Conferința de presă a fost lungă și a fost susținută aproape de barieră. Un tren a bruiat pentru 3 minute conferința.Traficul în zonă e nebun. Cu privire la centura metropolitană Băltărețu a spus că este un proiect ”care e frumos dar lipsește cu desăvârșire” și care ”bate pasul pe loc”.

Despre rezolvarea traficului extrem de aglomerat de la bariera de la Tăietura Turcului, Băltărețu a arătat cele două proiecte, ale CFR și a Primăriei, le-a criticat cu planșele aferente prezentate presei apoi a prezentat o planșă cu soluția USR, adică mult mai ieftină, 18 milioane lei nu 30 milioane de lei, pasaj subteran pentru pietoni și bicicliști și suprateran pentru mașini. 

”Important e să se facă, susținem Primăria în demersurile ei, considerăm că noi avem cea mai bună soluție și iată, o aveți aici”, a spus Băltărețu.

Aici puteți vedea soluția:

 

După ce a prezentat soluția a intervenit un cetățean care a avut un dialog cu deputatul. Îl puteți urmări mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *