Boc despre tensiunile dintre PSD și PNL: „Țara are nevoie de stabilitate. Trebuie mai multă înțelepciune”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarl  municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, vineri, 17 noiembrie, la ZIUA LIVE, despre tensiunile dintre PNL și PSD, despre scandalul dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și premierul Marcel Ciolacu.

Este evident că odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, tot mai evidente sunt și diferențele dintre PNL și PSD. Sunt două partide care vin din direcții diferite: unul de la stânga, celălalt de la dreapta. Este firesc să existe puncte de vedere diferite. Soluțiile la problemele care apar sunt diferite. De aceea, nu este ușor să găsești un numitor comun astfel încât să poți merge mai departe până la alegeri.

Cu toții suntem de acord că țara are nevoie de stabilitate. Este cel mai important câștig pe care îl are România astăzi, cu război la graniță, cu inflație, etc. Trebuie să gestionăm cât mai bine situația. Probabil că o să mai apară dispute de acest fel. Sper să fie păstrate în limitele jocului democratic pentru a nu pune țara la mijloc. Trebuie avută mai multă înțelepciune”, a spus Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *