Cutremur în Poliția de Frontieră. Demiteri pe bandă rulantă. Adjunctul de la IPJ Cluj numit șef al IPJ Maramureș

Slider Special

Șase șefi din structurile MAI au zburat din  funcții în urma fugii ilegale din țară a primarului din Baia Mare, condamnat definitiv la 5 ani închisoare, conform unui comunicat MAI.

Este vorba despre șefii de la Poliția de Frontieră, Poliția Română și DIPI (serviciul secret al MAI).  Inspectorul General al Poliţiei de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu, a fost eliberat din funcţie, cu acordul acestuia, iar continuitatea conducerii va fi asigurată de Inspectorul General Adjunct al Poliţiei de Frontieră, Cornel Laurian Stoica. De asemenea s-a mai decis retragerea împuternicirii Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu supravegherea frontierei şi a Inspectorului General Adjunct al IGPF responsabil cu suportul administrativ – logistic.

A fost demis şi şeful IPJ Maramureş iar Inspector Şef a fost instalat  comisarul şef Constantin Ilea, adjunct la IPJ Cluj (foto).

Conform comunicatului MAI, Inspectoratul General al Poliţiei Române va efectua un control la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Și conducerea Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj a fost înlocuită, „pentru consolidarea capacităţii instituţionale a structurilor de suport operativ de pe raza Curţii de Apel Cluj”, deasemenea şi conducerea Serviciului Judeţean de Protecţie (Direcţia Generală de Protecţie Internă) Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *