Întâlnire Cîțu-primari PNL Cluj. Promisiuni pentru liberali, pesediștii nu au fost invitați

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit, vineri după masa, la un hotel din Cluj-Napoca, cu primarii liberali din județul Cluj. Întâlnirea a fost oficial anunțată de staff.

La ea au participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc,  președintele PNL județ Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, secretarul general adjunct al guvernului Mircea Abrudean,  parlamentari PNL, primarul Floreștiului Bogdan Pivariu, primarul municipiului Turda Cristian Matei, primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan primarul Dejului, Costan Morar, al Huedinului, Moroșan și alții.

Unii primari PNL nu au participat la întâlnire din diverse motive.

Conform siteului generalist cluj24.ro primarii PSD nu au fost invitați!  Nici primarii UDMR și cel al USRPLUS nu au fost invitați la întâlnirea cu premierul.

Cîțu a discutat cu primarii și liderii PNL ai administrației principalele obiective pe județul Cluj,  adică metroul, Centura Metropolitană, Spitalul Regional de Urgență, Trenul metropolitan, drumul de legătură Tureni-autostradă.

Mulți primari și-au vărsat oful și au cerut bani de la centru. De asemenea primarii au spus că relația cu administrația județeană condusă de Alin Tișe este bună. Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, un critic al președintelui PNL Ludovic Orban,  a lipsit ieri, în mod curios,  din delegația care l-a însoțit pe Cîțu pe toată durata zilei!

”S-a discutat aplicat, pe proiecte, mi s-a părut receptiv premierul. El are pe cap multe dar sper să ne ajute. Vrem bani si consultantă pe fonduri că ne dă Europa 30 mld euro si vrem sa nu îi pierdem”, a spus un primar din mediul rural pentru Clujul Politic. ”Nu-mi dați numele la ziar că nu vreau să am probleme”, a mai spus acesta. Îi respectăm confidențialitatea.

De asemenea, Cîțu  a avut întâlniri separate,  restrânse, cu liderii marcanți ai PNL și cu primarii din Florești și Huedin.

Premierul s-a întors în Capitală cu un avion militar dupa ora 19.00. 

Vizita la Cluj-Napoca a fost prima din mandatul său în al doilea oraș al României,  municipiul Cluj-Napoca.

1 thought on “Întâlnire Cîțu-primari PNL Cluj. Promisiuni pentru liberali, pesediștii nu au fost invitați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *