AUR a adoptat în cadrul Congresului extraordinar rezoluţia „Anul electoral 2024 – între suveranism şi suveranitate” – FOTO

Politica nationala Slider

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba Iulia, rezoluţia „Anul electoral 2024 – între suveranism şi suveranitate” .

Astfel, reprezentanţii AUR au anunţat că îşi propun să obţină un mandat puternic în Parlamentul European. 
“AUR îşi propune să obţină un mandat clar şi puternic în Parlamentul European, pentru a reprezenta vocea fermă a poporului român în cadrul Uniunii Europene, pledând pentru suveranitate şi interesele naţionale”, se arată în rezoluţie.
 
De asemenea, AUR a mai anunţat că la alegerile locale îşi propune să câştige un număr important de primării, consilii judeţene şi locale, “pentru a implementa politici eficiente la nivel local şi pentru a construi o administraţie eficientă şi responsabilă faţă de cetăţeni”.

În privinţa alegerilor europarlamentare, AUR a menţionat că vizează obţinerea unei majorităţi solide.

“Ne angajăm să promovăm legi şi politici care să consolideze statul de drept şi să asigure dezvoltarea durabilă a României”, au mai precizat reprezentanţii AUR.

Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat AUR: Trăiesc de 33 de ani la Roma, dar întotdeauna sângele meu a fost de româncă

Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat partidului AUR. Ea a spus că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Romna, mereu a fost cu gândul la România, iar întotdeauna sângele ei a fost de româncă. „De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească”, a adăugat Bădescu.

În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriţă Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara graniţelor, arată comunicatul de presă al partidului.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru ţară şi românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara graniţelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi. De multe ori am primit ameninţări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm şi luptăm uniţi”,  a afirmat Ramona Bădescu.

„Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora şi el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat şi de faptul că astăzi este în Italia”, a completat Bădescu.

„Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru ţară şi românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Aşa că uniţi vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a conchis actriţa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *