VIDEO. vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA: E un memento puternic. Trebuie să ne angajăm cu toţii pentru a avea grijă ca istoria să nu se repete

Politica externa Slider

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, duminică, Muzeul Memoral al Holocaustului din Washington. Şeful Executivului a spus că muzeul este „un memento puternic că nu putem pur şi simplu privi antisemitismul ca pe ceva din trecut” şi „ Trebuie să ne angajăm cu toţii pentru a avea grijă ca istoria să nu se repete”.

„Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA este un memento puternic că nu putem pur şi simplu privi antisemitismul ca pe ceva din trecut. Trebuie să ne angajăm cu toţii pentru a avea grijă ca istoria să nu se repete”, a scris Marcel Ciolacu, duminică pe reţeaua X.

Prim-ministurl Marcel Ciolacu este în vizită oficială la Washington D.C. şi la New York până miercuri. El este însoţit de o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe Luminiţa Odobescu, şi ministrul Economiei Ştefan-Radu Oprea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *