Laura Pop Chiorean, realeasă președinte al Organizației de femei județene PSD

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Avocata Laura Pop Chiorean a fost aleasă din nou, duminică, 17 decembrie, președinte al organizației județene de femei a PSD Cluj, în urma alegerilor ținute la hotel Univers T.

Chiorean activează de 20 de ani în PSD Cluj. Dîn 2009 a fost Subsecretar de stat, cu funcții de secretar de stat, în cadrul Departamentului Afacerilor Europene iar în 2019 prima femeie secretar general al Ministerului Afacerilor Externe.

”Cred că sunt singurul membru al Biroului Județean al PSD Cluj , cu o activitate politică neîntreruptă din 2003 până in 2023, ( cu excepția perioadelor legale de suspendare când funcțiile publice deținute erau incompatibile cu cele politice, ex.2019)… (într-o societate în care traseismul politic a devenit aproape o normalitate…în ciuda tuturor frământărilor politice din cadrul PSD Cluj, cred că am reușit să rămân, împreună cu echipa OFSD Cluj, un factor de stabilitate și de echilibru, dovedind că principiile social democrate – solidaritate, echitate , justiție sociala reprezintă un crez, iar loialitatea față de principiile asumate poate reprezenta o virtute„, a declarat pentru Clujul Politic. Ea este în prezent și consilier județean PSD Cluj.

La alegerile județene a fost invitată sa ia cuvântul și Mihaela Suciu, președinta organizației județene de femei a PNL si Eva Res, reprezentata UDMR.

Toată conducerea PSD Cluj a participat duminică la aceste alegeri inclusiv președintele interimar, senatorul Vasile Dâncu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *