Alianţa AUR, şedinţă de lucru cu reprezentanţii tuturor celor opt partide componente. George Simion: Până în data de 1 martie, AUR îşi propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei ”Iarna Românilor”

Politica nationala Slider

Alianţa AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii tuturor celor opt partide componente, informează News.ro.

Liderul AUR, George Simion, a anunţat că până în data de 1 martie, AUR îşi propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei ”Iarna Românilor”. În cadrul campaniei, reprezentanţii Alianţei AUR anunţă că vor fi alături de românii amărâţi, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă.

 
”Alianţa AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii tuturor celor opt partide componente. La întâlnirea care a avut loc duminică, 7 ianuarie, au fost prezenţi George Simion, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, Cristian Terheş, preşedintele Partidului Naţional Conservator Român, Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, Radu Ghidău, preşedintele Alianţei Naţional Ţărăniste, Ilan Laufer, preşedintele Partidului Forţa Identităţii Naţionale, Marian Vişu-Iliescu, preşedintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreşedinte Alianţa Renaşterea Naţională, şi Dorel Vulpoiu, preşedintele Partidului Blocul Unităţii Naţionale”, anunţă formaţiunea. 

AUR precizează că, în contextul anului electoral 2024, şi având în vedere importanţa pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunţate de partidele componente ale Alianţei AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizaţional şi atragerea de noi membri.

”Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că, până pe data de 1 martie, AUR îşi propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei „Iarna Românilor”. În cadrul acesteia, reprezentanţii Alianţei AUR vor fi alături de românii amărâţi, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR îşi propune să ajungă în cât mai multe localităţi din întreaga ţară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin”, arată AUR. 

Totodată, el a precizat că, începând cu data de 8 ianuarie, Caravana Medicală AUR îşi reia activitatea, primul judeţ în care se va afla fiind Hunedoara. Această iniţiativă face parte din eforturile AUR de a aduce ajutor medical în zonele rurale şi defavorizate ale ţării.

”În luna ianuarie, ca în fiecare an, reprezentanţii AUR vor fi prezenţi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române. Astfel, membrii şi simpatizanţii Alianţei AUR, alături de conducerea partidelor componente, se vor afla în data de 24 ianuarie la Iaşi şi la Focşani la evenimentele prilejuite de această zi importantă pentru istoria poporului român”, se mai arată în comunicat.

”Alianţa AUR îşi propune să câştige toate alegerile din acest an, începând cu cele pentru Parlamentul European. În acest sens, liderii alianţei au subliniat importanţa consolidării organizaţionale şi a atragerii de noi membri, pentru a asigura o prezenţă puternică în toate regiunile ţării şi pentru a răspunde eficient provocărilor electorale din 2024”, menţionează formaţiunea. 

Foto News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *