Două comune clujene vor beneficia de extinderea rețelei de apă potabilă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Locuitorii din satele Recea Cristur și Căprioara vor beneficia de extinderea rețelei de apă potabilă, anunță Consiliul Județean Cluj.
Acesta îmmpreună cu Compania de Apă „Someș” au încheiat cu succes proiectul de extindere a rețelei de apă potabilă! 
Investiția asigură apă potabilă peste 1.500 de locuitori. Lucrările au inclus extinderea conductelor pe o distanță de 5,46 km în cele două localități, cu 154 de noi branșamente la imobile.

Lucrările au fost finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, din fondul constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei de Apă ”Someș” pentru investiții, total 1,7 milioane lei.

Noua investiție se adaugă, astfel, proiectului european recent încheiat în zona Dej-Bobâlna-Recea Cristur, ce a vizat extinderea rețelelor de apă în toate cele nouă sate componente ale comunei.

Prin finalizarea acestor două investiții, toți cei 1.500 de locutori ai comunei Recea Cristur vor beneficia de apă potabilă în sistem centralizat, furnizată la cele mai înalte standarde de potabilitate”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În acest moment Compania de Apă ”Someș” derulează procedura de recepție a lucrărilor urmând ca, după finalizarea ei, noua rețea de apă să fie dată în funcțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *