VIDEO. Coleșa, AUR Cluj: ”Cer Primăriei rezolvarea urgentă a situației cimitirului Mănăștur și să nu mai tărăgăneze răspunsul”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Până în vara acestui an, AUR Cluj se angajează să finalizeze un plan de administrare a municipiului Cluj-Napoca și a județului Cluj, a susținut în cadrul unei conferințe de presă, Alin Coleșa (foto, stânga), deputat de Cluj al formațiunii politice.

El a ridicat vineri, 27 ianuarie, în conferință, problema cimitirului Mănăștur, unde o sentință prevede mutarea a sute de morminte pentru a se face loc unui complex imobiliar.

„Situația din cimitirul Mănăștur este una urgentă și are nevoie de atenție. Consiliul Local Cluj trebuie să mute aproximativ 1000 de oseminte în urma pierderii unui proces.
Cine a reprezentat juridic Consiliul Local în acest proces în care Clujul a suferit o nouă înfrângere?…
Este inacceptabil!
Primăria Cluj a mai pierdut în trecut un alt proces în legătură cu aceeași problemă. Este limpede că incompetența dar și corupția sunt cauzele evidente ale acestor eșecuri repetate. Actualul Consiliu pare să nu reziste tentației corupției și nu acționează în interesul cetățenilor. Am formulat cerințe simple către Direcția de Urbanism și am fi așteptat un răspuns prompt și rapid. Cu toate acestea, ne-au invocat cerințele ca fiind prea complexe și au solicitat prelungirea termenului de răspuns. Este de neconceput!”, a spus Coleșa, reiterând că AUR Cluj așteaptă un răspuns mai prompt de la Primărie.

Vezi mai jos conferința de presă la care a participat și Cristian Șipoș, coordonatorul județean:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *