Pleacă Tișe de la șefia CJ Cluj? ”Candidez doar dacă va candida și Emil Boc. Avem de terminat un ciclu de proiecte”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liberalul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj,  a spus marți, 30 ianuarie, la emisiunea Napoca Live, că ar mai candida la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean doar în tandem cu Emil Boc la Primărie. Asta pentru a ”continua și finaliza proiectele începute în parteneriat între cele două instituții”, susține administratorul județului.

”În ce privește o candidatură a mea pentru un nou mandat în fruntea județului, mi-aș dori, dacă ea va exista, să fie în continuare și în tandem cu primarul Emil Boc. Mi-aș dori să existe o echipă care să încheie acest ciclu cu un mandat atât la primărie cât și la Consiliul Județean. Este o opțiune personală, vom vedea și care este opțiunea domnului Boc, dânsul încă nu s-a exprimat public în acest sens, dar mi-aș dori să existe continuitate și colaborare perfectă între cele două instituții, primărie – Consiliul Județean, astfel încât proiectele să nu aibă nicio urmă de îndoială cu privire la parteneriatul și colaborarea dintre instituții. Nu există victorie, nu există succes fără colaborare și fără relații instituționale corecte, iar această relație de atâția ani între primărie și Consiliul Județean s-a transmis inclusiv la angajații celor două instituții care, vă spun sincer, colaborează foarte bine acum față de anii trecuți când parcă erau într-un război instituțional continuu, și acest lucru mă bucură.

Mi-aș dori, deci, dacă se va întâmpla să continuăm împreună, să putem închide și acest ciclu, de a putea să terminăm proiectele începute în parteneriat. Asta e dorința mea, acum ceva fi vom vedea, nu mai e mult. Încă nu se știe când vor fi alegerile, s-ar putea să fie mai repede decât în septembrie cum era preconizat, și atunci va trebui să ne repoziționaăm și să ne regândim timpii și termenele de acțiune. Important e să ne facem treaba mai departe, și vom vedea ce va fi”, a spus Alin Tișe la Napoca Live.

Declarația este interesantă și trebuie coroborată cu un sondaj de opinie comandat de PNL care a ajuns în presă, difuzat de siteul cluj24.ro, conform căruia Tișe și Boc conduc confortabil în preferințele electorale ale clujenilor. Sondajul a fost publicat în noiembrie 2023 și realizat de o casă de sondaje necunoscută celor care observă viața publică.

Citește și:

Cluj24.ro: Sondaj comandat de PNL Cluj. Boc și Tișe conduc detașat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *