Șefa tineretului liberal clujean a ajuns pe ultima sută de metri consilier județean

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Georgiana Cristina Sima, președintele Tineretului Național Liberal-filiala Cluj este de astăzi consilier județean. Ea a depus jurământul înaintea ședinței de consiliu județean. 

Aceasta ocupă locul lăsat liber de regretatul profesor Călin Felezeu, plecat la cele veșnice prematur, la doar 60 de ani, anul trecut.

Mandatul e unul scurt, până în septembrie, când sunt programate alegerile locale.

„Încep astăzi mandatul de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Cluj. Continui astfel la nivelul județului munca începută în mandatele mele anterioare de consilier local. Mă bucur să fac parte din echipa condusă de domnul Alin Tișe și să colaborez cu ceilalți colegi consilieri județeni. Cu entuziasm, îmi doresc să susțin inițiative care vor aduce beneficii pentru fiecare clujean.

Mă angajez să contribui la progresul județului Cluj cu aceeași seriozitate și dedicare pe care am oferit-o până acum. Voi promova dialogul, cooperarea și transparența în toate deciziile din cadrul consiliului, având la bază principiile solide cu care am crescut în cadrul Partidului Național Liberal.

Am început această călătorie în serviciul comunității la 23 de ani, iar de astăzi aduc experiența dobândită la nivel local în slujba județului. Le mulțumesc cetățenilor și colegilor din Câmpia Turzii pentru încredere și îi mulțumesc domnului Dorin Lojigan pentru suportul oferit de-a lungul celor două mandate”, a scris Sima pe contul de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *