Kelemen Hunor, despre alegerile de anul acesta: Actuala coaliţie va fi aproape de majoritate, dar nu va fi una confortabilă

Politica nationala Slider

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi despre alegerile de anul acesta:, că actuala coaliţie va fi aproape de majoritate, dar nu va fi una confortabilă şi a arătat că în România este instabilitate politică, pentru că apar foarte multe discuţii care nu ne liniştesc în ceea ce priveşte o stabilitate guvernamentală.

Kelemen Hunor a precizat la Digi24 că, ”dacă poate să aibă încredere în sondaje, atunci actuala coaliţie va fi aproape de majoritate”.

”Nu cred că vor avea majoritate, oricum, nu majoritate confortabilă, dar vor fi aproape de o majoritate”, a completat Kelemen Hunor, arătând că ”în România este o instabilitate politică, pentru că apar foarte multe discuţii care nu ne liniştesc în ceea ce priveşte o stabilitate guvernamentală”. Kelemen Hunor a făcut referire la ”ordonanţa luată în decembrie privind taxa pe concediile medicale”.

”Acum fac concurenţă cine scoate taxa. (..) Oameni buni, voi aţi introdus şi noi am spus că faceţi o greşeală să introduceţi această taxă în Ordonanţa de urgenţă. În februarie, nici la două luni după ce aţi introdus, faceţi concurs de frumuseţe cine scoate mai repede. Asta e stabilitate politică? Ce ai făcut în decembrie, nu e bun în februarie”, a mai spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR s-a referit şi la preşedintele Klaus Iohannis. ”Probabil că la un moment dat preşedintele Klaus Iohannis va trebui să vorbească şi cu Parlamentul României. Vorbeşte? Aţi vpzut în ultimii patru ani, în Parlament?”, a spus liderul UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *