Consilierul județean desemnat primul pe lista de candidați și cu soție șefă la USR, luat peste picior de Alin Tișe

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Polemici, joi, 28 martie, în ședința de Consiliu Județean Cluj, între administratorul județului, liberalul Alin Tișe și consilierul județean Mihai Iepure, liderul de grup al consilierilor județeni USR, ales de partid recent candidatul nr 1 pe lista de viitori consilieri județeni. De precizat că Iepure este… soțul deputatului Oana Murariu, președintele USR Cluj. Ambii provin din fostul PLUS, care a fuzionat cu USR-ul. Iepure e și vicepreședinte USR Cluj. Conform declarațiilor de avere din ultimii 4 ani,  acesta nu are venituri din activitatea profesională din 2019, singura sursa de venit fiind indemnizația de consilier județean.

Iepure este medic stomatolog și recent nu a mai fost ales în conducerea Colegiului Stomatologilor, loc unde a râvnit să rămână. 

„Mă uit pe lista consilierilor de la USR și domnul Iepure e primul pe listă. Întrebarea mea e dacă este posibil acest lucru, atâta timp cât soția lui e șefa de partid, iar dânsul să fie primul pe lista lor de consilieri județeni? Și tot noi, cei de la PNL, suntem cu sinecuri și cu nerespectarea procedurilor… Cum e treaba asta, domnule Iepure?”, a atacat Alin Tișe.

Replica nu a întârziat să vină: „Nu este nicio incompatibilitate”, a spus Mihai Iepure.

Mihai Iepure

Tișe a contraatacat: „Nu, dar moralitatea…? Nu e sinecură? La noi, la liberali, așa spuneți. Dumneavoastră faceți cea mai mare sinecură. Nu știu cum cei de la USR au acceptat ca soțul cu soția… cum se poate ca soția să conducă partidul și soțul să fie primul pe lista de consilieri și lider al lor? Cum e posibil? La noi nu există așa ceva, vă dați seama dacă eu mi-aș fi pus soția lider de grup ce circ era și cum m-ați fi acuzat pe mine?”, a continuat Tișe.

”Eram consilier județean înainte ca soția mea să fie aleasă președinte al USR Cluj”, a replicat Iepure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *