Bani de la Consiliul Județean Cluj pentru trei comune clujene  

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Consiliul Județean Cluj a aprobat alocarea unor sume din fondul de rezervă al bugetului Județului Cluj pentru trei comune clujene.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să venim în sprijinul primăriilor și, implicit, al locuitorilor Clujului, în vederea asigurării unor condiții optime de funcționare a infrastructurii rutiere, de apă, educaționale și culturale. Urmărim, astfel, armonizarea dezvoltării întregului județ și asigurarea în mediul rural a unor condiții de viață cât mai apropiate sau chiar similare celor din mediul urban.”

Astfel, comunei Jichișu de Jos i-a fost alocată suma de 300.000 de lei pentru reabilitarea clădirii căminului cultural din localitatea Codor.

De asemenea, forul administrativ județean a alocat comunei Căpușu Mare 350.000 de lei pentru reabilitarea podului din localitatea Căpușu Mic, respectiv pentru asigurarea funcționării stației de epurare din Agârbiciu.

Totodată, comunei Bobâlna i-a fost acordat un ajutor financiar în sumă de 299.910 lei în vederea finanțării lucrărilor de reparații a școlii din localitatea Suaraș, căminului cultural din Cremenea și căminului cultural din Răzbuneni.

Sprijinul acordat de către forul administrativ județean este necesar în vederea înlăturării efectelor unor calamități naturale și a unor situații de extremă dificultate în cele trei comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *