AUR Cluj respinge acuzațiile de blat cu PNL. Șipoș: ”Aberații, eu știu că noi suntem singurul partid care am făcut protest în fața primăriei. Lumea are memoria scurtă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cristian Șipoș, coordonatorul județean al AUR Cluj și deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa, au respins vehement, vineri, la conferința de presă, acuzațiile venite din partea unei media că formațiunea politică pe care o reprezintă ar fi pe blat cu PNL-ul condus de Boc și Tișe. De asemenea, cei doi au recunoscut însă informația că controversatul politician Adrian Gurzău, condamnat penal în trecut, ex PDL și PMP, a ajuns secretar general al AUR pe țară iar Mihai Curteanu, alt traseist politic, ex PSD și PMP, e membru AUR și…strateg.

Dar să le luăm pe rând. Chestionați în conferința de presă săptămânală a partidului, de vineri, 4 aprilie,  de reporterul Clujul Politic despre aceste acuzații din media, cei doi au sărit ca arși.

”Sunt niște speculații aberante. Ce blat visați când noi, dacă ne amintim, suntem singurii care am făcut un protest anti Boc în fața primăriei, la care a participat și George Simion. Noi suntem noi în politică, nu avem nici un blat, poate au făcut alții vechi. Exclus așa ceva cu AUR”, a comentat Cristian Șipoș.

”Și vă mai spunem ceva, nu Curteanu conduce AUR Cluj ci George Simion și Cristian Șipoș pe locul 2”, s-a stropșit la presă un membru AUR.

”Nu avem blat cu PNL, vă asigur, din contră vrem să câștigăm localele, să scăpăm Clujul de ei” a spus și deputatul Alin Coleșa.

A intervenit iar Șipoș: ”Da, Mihai Curteanu e la noi, e un bun coleg, cu experiență politică și ne ajută în organizare. Gurzău nu e la noi la filială, e la București”. 

Un alt PMP-ist care tot dă târcoale prin filiala Cluj este chiar fostul președinte al PMP si fost senator, Cristian Lungu, intrat se pare și el în formațiunea condusă de George Simion. Acesta a fost văzut din nou de presă în sediu dar nu a participat la conferința de presă și nici nu a discutat cu jurnaliștii. Nimeni nu știe exact ce rol are Lungu în AUR Cluj și ce funcție vizează.

Ieri a mai intrat oficial în AUR un ex-PMP-ist, consilierul județean Sorin Pintea, un pensionar UM0215.

Consilierul județean Sorin Pintea de la PMP a trecut la AUR Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *