Tișe și Boc și-au depus candidaturile

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, și-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat în fruntea forului administrativ județean.

La depunerea candidaturilor au participat, alături de șeful CJ Cluj, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liderul PNL Cluj, Daniel Buda, prefectul județului, Irina Munteanu, primari și parlamentari liberali, dari și candidații PNL la funcția de consilieri județeni.

„Depunerea candidaturilor de astăzi reprezintă un angajament pe care noi îl facem, PNL, în fața clujenilor. Angajamentul este unul mai vechi: de a dezvolta acest județ și de a aduce un plus de bine în viața fiecărui clujean. Acest parteneriat a început în urmă cu câțiva ani. Parteneriatul cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și cu ceilalți primari din județ, am făcut ca județul Cluj să fie unul fruntaș atât în ceea ce privește dezvoltarea lui, cât și în ceea ce privește veniturile pe cap de locuitor.

Dacă până acum ținta noastră a fost de a fi județul nr.1 în tot ce înseamnă dezvoltare și de a crea condițiile cele mai bune de trai, ne dorim ca în viitor Clujul să poată concura cu orice oraș din Europa. Vom vorbi în acest mandat de proiecte mari. Astăzi găsim în fiecare comună din Cluj minimul de dezvoltare: drum, apă și canalizare. Vrem să eliminăm, pe cât se poate de mult, decalajul dintre mediul rural și mediul urban. Cunoaștem foarte bine problemele și prioritățile acestui județ.” a spus administratorul județului.

După depunerea candidaturii lui Tișe si a celor care doresc sa devina consilieri județeni, liberalii s-au mutat la BEC, unde primarul Boc și-a depus candidatura.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, a fost depusă și lista de consilieri locali ai PNL Cluj. La Cluj reușim împreună. Am reușit, reușim și vom reuși împreună. Împreună cu toții clujenii, împreună cu echipa Partidului Național Liberal și împreună cu toți clujenii care doresc binele acestui oraș. Astăzi, Clujul este un oraș de referință în Europa. Orașul cu cea mai bună calitate a vieții România. Am reușit asta doar muncind împreună. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *