BĂTĂLIA PENTRU FLOREȘTI. Pivariu și Udrea și-au depus candidaturile. Șulea a fost respins!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Principalii candidați la primăria Florești, un oraș cu 50.000 de locuitori, care are însă tehnic statut de comună, și-au depus vineri candidaturile.

Vor da bătălie Bogdan Pivariu, primar în funcție, fost viceprimar din partea PNL și Flaviu Udrea, USR-ARI, care a mai candidat și a pierdut în 2020, fiind pe locul 2.  PSD are o problemă mare, candidatura lui Horea Șulea fiind respinsă, fostul primar fiind în trecut condamnat penal cu suspendare. Până în 30 aprilie PSD trebuie să găsească candidat dar șansele să câștige primăria par nule. De asemenea, și AUR a aruncat în luptă un candidat.

“Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat în funcția de primar al Floreștiului și am înmânat lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Florești.
Îmi exprim recunoștința față de toți cei care au fost alături de noi în acest moment important. Ne-am îndepărtat ușor de sintagma de «dormitor al Clujului». Am reușit să triplăm bugetul de investiții al comunei Florești în nici patru ani de mandat prin atragerea de fonduri nerambursabile. Am reușit să terminăm o sumedenie de obiective importante, cum este strada Eroilor, care este un bulevard finalizat și modern. Am asfaltat peste 15 kilometri de drumuri, peste 12 km de trotuare.

Bogand Pivariu, candidat PNL

Am mărit capacitatea creșelor și grădinițelor cu peste 70%, cum de asemenea am digitalizat toate serviciile oferite de Primăria Florești. Ne-am asigura că nu mai există depozite ilegale de deșeuri. Sunt sigur că floreștenii vor să continuăm pe acest drum și îi asigur că așa va fi. Avem multe altele de făcut. În noul mandat avem de terminat o școală, grădinițe, de implementat un centru de permanență medical, ș.a..

Vreau să mulțumesc consilierilor locali PNL și UDMR cu care am făcut o echipă extraordinar de bună în mandatul acesta. Totodată, le mulțumesc colegilor din aparatul de specialitate, care au depus eforturi alături de mine pentru a ajunge la rezultatele de astăzi. Vreau să-i asigur pe locuitorii comunei Florești că din 9 iunie vom fi tot aici să continuăm această muncă. Nu vom încetini deloc ritmul dezvoltării. Împreună suntem noul Florești”, a declarat Bogdan Pivariu.

”Mi-am depus, astăzi, oficial, candidatura pentru Primăria Florești și lista candidaților Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI.

Flaviu Udrea, candidat USR
Suntem pregătiți să ne asumăm guvernarea locală și să ducem Floreștiul acolo unde îi este locul.
Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani. Pe 9  iunie schimbăm oamenii care conduc Floreștiul, pentru că NOUL Florești nu poate fi ALTFEL cu aceeași administrație locală.”, a spus Udrea. Acesta a făcut o alianță cu Daniel Meze de la partidulețul ARI, care vrea să ajungă viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *