Lucia Suciu, primarul PSD de Chinteni, atac la PNL: ”Boc a încercat să stopeze Aquaparkul din Chinteni”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Lucia Suciu (a patra din dreapta, pe scaun), ”eternul” primar PSD al comunei Chinteni, a fost aplaudată la scenă deschisă, sâmbătă, la lansarea candidaților PSD. Ea candidează din nou, și dacă va fi aleasă,  va ocupa pentru a șaptea oară scaunul de primar! Comuna s-a schimbat mult sub mandatele ei dar și datorită faptului că municipiul Cluj-Napoca a explodat economic și demografic.

Ea a atacat dur PNL Cluj, pe primarul Boc, pe care l-a acuzat direct că s-a folosit de influența lui să blocheze Aquaparkul din Chinteni! Boc si administrația liberală nu au reușit să construiască Aquapark-ul mult promis în municipiu și așteptat în Cluj. Iar pe Tișe, președintele Consiliului Județean, Lucia Suciu l-a acuzat că a dat banii preponderent primăriilor liberale!

”Am refuzat să cred că un edil, al celui de-al doilea mare muncipiu din România, cu rea credință ar putea împiedica un proiect unic în Transilvania. Am crezut de foarte multe ori că este doar părerea mea. Într-una din emisiunile domnului Tarcea (viceprimarul Clujului n.r.), s-a scăpat și a spus că proiectul Aquapark-ul din Chinteni, este blocat la Agenția de Mediu. În urmă cu două săptămâni am ajuns la Ministerul Turismului, în faza finală. Urmează licitația publică. Zona metropolitană nu înseamnă că doar Primăria Cluj Napoca, cu toți acoliții politici pe care Boc îi are acolo. Zona metropolitană s-a creat cu toate comunele limitrofe municipiului Cluj Napoca”, a spus Lucia Suciu.

”PNL a început lucrări pe care nu le-a finalizat la timp. Drept dovadă este chiar Comuna Chinteni. Aici, Primăria Cluj și Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări privind canalizarea și drumurile publice. Peste 20.000 de oameni sunt afectați zilnic de ineficiența lui Emil Boc. Lucrările pe strada Valea Chintăului, care aparține de Cluj Napoca, nu au fost finalizate la timp. Și nici acum nu sunt fapt ce produce ambuteiaje foarte mari în fiecare zi. Îmi doresc din inima ca PSD să ajungă să conducă destinele acestui județ. Nu poți să începi, la infinit, lucrări pe care mai apoi să le abandonezi. Nu poți la infinit să împarți banii Consiliului Județean Cluj, doar pe criterii politice. Nu poți să te duci la limită de județ unde sunt 700 de locuitori, și să aloci un milion de lei, și comunelor care se apropie de 10.000 de locuitori, și să le aloci 300.000 de lei. Dețin o sentință judecătorească prin care Consiliul Județean Cluj obligă să repartizeze banii în funcție de proiectele pe care le deține fiecare comunitate”, a spus Lucia Suciu. Ea a fost aplaudată la scenă deschisă. 

Păcat însă că PSD a fost f moale în ultimii ani cu PNL în politica județului și nu a făcut opoziție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *