FOTO/VIDEO. AUR Cluj și-a lansat candidații. Cozma: ”Nu suntem pe blat cu nimeni”. Târziu: „Șapte servicii secrete nu au dovedit că noi am fi finanțați de Rusia”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Candidatul AUR la europarlamentare, Claudiu Târziu,  canditatul AUR pentru funcția de Președinte la Consiliul Județean Cluj, Cristian Sipoș, candidatul AUR la primăria Cluj Napoca, Călin Cozma, au prezentat viziunea partidului într-o conferință de presă.

Cristian Sipoș a anunțat că AUR Cluj a depus candidaturilor în 71 de organizații locale din care în 69 au fost validate, demonstrând faptul că „AUR LA CONSILIU” nu a fost un simplu slogan. ”Pronosticul AUR Cluj este că vom câștiga câteva primării și în majoritatea organizațiilor locale vom avea consilieri locali„, a spus acesta.

Claudiu Târziu îndeamnă clujenii să se alăture AUR, să-i cunoască candidații, să afle ce îi motivează și să-i evalueze sincer. Aceasta nu este doar o demonstrație de transparență, ci și o pledoarie pentru o politică bazată pe încredere și onestitate, mai ales acum, în aceste timpuri marcate de manipulări și campanii de discreditare evidente.
Recent, AUR a fost ținta unor atacuri cu zvonuri false ce au încercat fără succes să submineze integritatea partidului. Aceste manevre reflectă nu doar disperarea adversarilor noștri, dar și recunoașterea implicită a rolului esențial pe care AUR îl joacă astăzi în peisajul politic.
”Suntem intr-un moment de cotitură, întreaga țară are nevoie mai mult ca oricând de direcția corectă. AUR va continua lupta indiferent de obstacolele întâlnite.
AUR nu a participat la niciun „blat” politic cu nimeni! Angajamentul neclintit a partidului AUR este doar față de români! Suntem dedicati să rămânem aliați poporului român până la capăt.
Este timpul să punem capăt celor 34 de ani de stagnare și să începem reconstrucția națională adevărată!”, a spus Tîrziu.

Călin Cozma, candidatul AUR pentru Primăria Cluj-Napoca, își declară ferm angajamentul de a readuce politica în serviciul cetățeanului. Prin pragmatismul unei echipe remarcabile de profesioniști, Călin Cozma țintește către o vreme nouă de prosperitate și integritate pentru Cluj-Napoca.
La răscruce de drumuri, Cluj-Napoca stă în fața unei oportunități istorice. Schimbarea actualului primar nu este doar un deziderat, ci o necesitate pentru progres. Dedicarea lui Cozma și a echipei sale de consilieri – medici, chirurgi, profesori universitari, avocați, – sunt garanții ale angajamentului de a modela un viitor promițător.
Candidatul AUR aduce în discuție nevoia de a pune Cluj-Napoca la îndemâna TUTUROR locuitorilor săi!
„Vrem să-l facem un oraș în care fiecare cetățean, fie că este pensionar sau tânăr profesionist, să poată trăi cu demnitate și bucurie. Lupta mea este pentru fiecare clujean”!

(CMF LOCALE 21240330)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *