Spuneți părerea! S-a lansat instrumentul www.votul meu!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

www.votulmeu.eu permite alegătorilor să își compare propriile opinii politice cu cele exprimate de partidele politice din cadrul alegerilor europarlamentare!

Centrul pentru Studiul Democrației din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” a lansat busola politică VOTUL MEU, un instrument online destinat alegătorilor în perspectiva alegerilor europarlamentare de pe 9 iunie.

www.votulmeu.eu este un instrument online prin care utilizatorii își pot exprima opinia cu privire la subiecte politice de actualitate, ceea ce permite aplicației să compare pozițiile lor cu cele ale celor mai relevante partide care participă la aceste alegeri în România.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a răspunde la o serie de întrebări suplimentare care sporesc acuratețea rezultatelor. Acestea sunt prezentate sub forma mai multor grafice, care permit utilizatorilor să își vizualizeze poziția raportat la fiecare partid inclus.

VOTUL MEU este un instrument care nu recomandă utilizatorilor cu cine să voteze, ci să își compare propriile poziții cu cele ale candidaților.

Echipa de cercetători din cadrul Centrului pentru Studiul Democrației realizează continuu busola VOTUL MEU începând din 2012 cu ocazia alegerilor europarlamentare, parlamentare și prezidențiale, în parteneriat cu cercetători și colaboratori din alte universități europene.

Acest proiect este independent politic, nu are niciun interes financiar, iar răspunsurile oferite de utilizatori rămân anonime, în conformitate cu GDPR. De asemenea, nu colectează date private precum număr de telefon sau adresă. Datele obținute de cercetători din răspunsurile utilizatorilor vor fi folosite strict în scop academic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *