VIDEO Consilier USR Cluj despre cum construiește Boc parcuri în Cluj: „Se intră cu buldozerul în parcul vechi și se pun betoane”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alexandra Oană, consilier local USR Cluj,  critică dur  modul cum administrația Boc reabilitează parcurile. Ea spune că metoda adoptată ar fi defrișarea vegetației mature și înlocuirea acesteia cu rulouri de iarbă și puieți, dar și cu mult beton. 

„Cum se construiesc parcurile în Cluj-Napoca? O rețetă originală. Se ia un parc vechi, lăsat de izbeliște, dar verde. Se iau milioane de euro, bani europeni, pentru investiții în proiecte sustenabile. 

Se intră cu buldozerul în parcul vechi și se defrișează vegetația matură. Se pun betoane pe suprafețe cât mai mari ale parcului. Se pun rulouri de iarbă. Se plantează puiet, în locul arborilor maturi. 

Se anunță cu surle și trâmbițe un nou parc și se inaugurează cu fast în anul electoral. A se consuma cu multă lămâie!”, a relatat candidata Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Consiliul Local.

Ea a exemplificat cu un videoclip cu Parcul Feroviarilor, recent renovat cu 9 milioane de euro. Parcul, care ani de zile a fost complet abandonat, are o suprafață de 5 hectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *