Clujeanul Daniel Buda a prins un nou mandat de europarlamentar. Mesaj de mulțumire pentru clujeni

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, clujean, a prins un nou mandat în urma voturilor de ieri. Acesta a mulțumit azi, pe pagina oficială de facebook, clujenilor care au votat lista comună PSD-PNL la eurparlamentare:

”Stimați cetățeni,

Vă mulțumim sincer pentru încrederea și susținerea dumneavoastră. Acest rezultat pentru Parlamentul European reprezintă un vot împotriva extremismului și un angajament clar pentru o Românie și o Europă mai puternice, unite și prospere.
De asemenea, vă mulțumim pentru votul acordat în Municipiul Cluj-Napoca și în județul Cluj. Domnul Emil Boc, la conducerea Municipiului Cluj-Napoca, și domnul Alin Tișe, la Consiliul Județean, vor continua dezvoltarea și modernizarea
Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că vom munci neîncetat pentru a îndeplini promisiunile făcute.”, a transmis Buda.

România are 33 de mandate de eurodeputați în Parlamentul European.

În ţară au votat la alegerile pentru Parlamentul European 9.445763 de români, cu o prezenţă de 52,42%.
Votul în străinătate pentru alegerea celor 33 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European s-a finalizat luni dimineaţă, la ora 8.00, odată cu închiderea secţiilor de votare de pe Coasta de Vest a SUA şi din Canada. După numărarea a peste 98,8% dintre voturile exprimate în străinătate la alegerile europarlamentare, Alianţa PSD-PNL a obţinut 21,33%, urmată de Alianţa Dreapta Unită – 16,3% şi de AUR – 14,54%. Clasamentul este completat de SOS România – 13,58%, REPER – 9,7%, Diaspora Unită – 7,08%, Nicu Ştefănuţă – 5,93% și Vlad Gheorghe – 5,15%.
Rezultatele parțiale publicate arată că Alianța PSD-PNL a obținut cele mai multe mandate în Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *