AUR Cluj e mulțumit de scorul obținut. Șipoș: ”La o secție din Cluj, Mărișel și Cășeiu a fost măcel, avem dovezi, dar am scos totuși un rezultat bun”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cristian Șipoș, președintele interimar al AUR Cluj și viitor consilier județean a reclamat, astăzi, într0o conferință de presă dezastrul organizatoric de la secția 12. 

”Văd că nu știți nici dvs acolo s-au stat 40 de ore la preluare voturi, un dezastru complet, inacceptabil, organizatoric. De asemenea la Mărișel au intrat câte trei persoane deodată în cabină, la Mărișel și Cășeiu a fost dezastru, măcel. La Cășeiu s-a umblat cu mită, avem filmulețe, dovezi ce facem. Dar per total avem 101 consilieri locali, 4 consilieri județeni și un primar, la Petreștii de Jos”, a spus Șipoș, coordonator zonal. De asemenea el a spus că raportat la media națională,  AUR Cluj se situează undeva la mijloc. Șipoș a fost omul din spatele campaniei de succes a AUR Cluj, un tip modest, muncitor și care a ajuns consilier județean pe merit.

Călin Cozma

am avut o campanie pornită târziu, dar cu o neașteptată performanță care trebuie sărbătorită, 4 consilieri județeni și 3 locali, exact cât a scos PSD de exemplu, un partid mult mai vechi. Din toamnă ne apucăm de lucru. Trebuie să depășim retorica de campanie și să începem să livrăm proiecte pentru Cluj-Napoca. Sper să reușim să ne impunem cu cât mai multe proiecte în Consiliul Local.

”A fost un vot negativ la adresa lui Boc, nu unul pozitiv, chiar dacă contracandidatul său a avut campanie bună dar acesta tot din PNL a provenit!”

”Metroul nu îl vom susține în Consiliul Local, nu e viabil ca proiect de infrastructură”

Alin Coleșa

Mulțumim tuturor care ne-au votat. Pe Cluj-Napoca, este un municipiu mai dificil, am obținut 9 la sută iar la europarlamentare pe județ 14 la sută, asta înseamnă că ne apropiem de scorul național al partidului. Puteam scoate un scor și mai bun, dacă nu era comasarea alegerilor, lumea cu care am discutat nu știa că se votează și la europarlamentare. Am dovedit că nu suntem partidul serviciilor, dacă eram nu eram supuși unei asemenea dezinformări așa cum a fost.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *