ALEGERI LOCALE 2024. Rareş Bogdan: PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional / Am intrat în lupta de duminică că 1.032 primari liberali / Zece dintre primarii noi sunt în Buzău, fieful domnului Ciolacu

Politica nationala Slider

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, miercuri seară, că PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional din totalul celor 3.054 mandate. Numărul este cu peste o sută mai mare decât primarii pe care PNL i-a avut înaintea scrutinului de duminică, zece fiind în judeţul Buzău, ”fieful domnului Ciolacu”, conform News.ro.

”Prima informaţie oficială confirmată este ca PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional, ceea ce reprezintă 38%, din totalul de 3.054 mandate, la nivel naţional. Înainte de campania electorală 181 de primari liberali au fost racolaţi de PSD, astfel încât am intrat în lupta de duminică cu 1.032 primari liberali. Numărul primarilor liberali a crescut cu peste 100, iar 10% dintre aceştia sunt din Buzău, fieful domnului Ciolacu”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Rareş Bogdan, precizând că analiza a fost realizată de către Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale a PNL.

 

Acesta vorbeşte şi despre ”alte victorii liberale importante”, respectiv în două fiefuri liberale – George Scripcaru, la Braşov şi George Tuţă la Sectorul 1.

 

”Însă poate cea mai spectaculoasă victorie a fost cea de la Slatina, municipiul reşedinţă de judeţ a celei mai galonate organizaţii PSD din România, cea de la Olt. La fel de frumoasă este şi victoria liberalului Sebastian Buzila, la Topliţa, în Harghita”, a mai transmis Rareş Bogdan.

Potrivit acestuia, cei 1.146 de primari au primit votul a aproape 2,5 milioane de români.

”Le mulţumim! PNL rămâne partidul primarilor care aduc dezvoltare!”, a mai scris Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *