Nasra sare la gâtul lui Tișe și îi cere demisia în chestiunea Pata Rât

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un nou scandal între președintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra și președintele Consiliului Județean, liberalul Alin Tișe.

După ce un munte de gunoi  de la Pata Rât a alunecat în albia unui pârâu, Nasra a ieșit la atac și i-a cerut demisia lui Tișe.

„Demisia de îndată este singura soluție domnule Alin Tișe.

Alunecarea deşeurilor în albia râului Zăpodie și ascunderea acestui început de dezastru ecologic care poate afecta grav pânza freatică a Clujului este ultimul episod din seria de nereușite administrative ale Consiliului Județean Cluj sub conducerea dlui. Alin Tișe.

În ultimul an Alin Tișe a contabilizat zero realizări ale instituției pe care o conduce, realizări promise în campania electorală. O administrație județeană nu se poate conduce prin telecomandă, ci prin implicare administrativă, intelectuală și prin deplasări în teren, caracteristici care lipsesc cât se poate de evident în acest moment.

Orice demnitate publică este vremelnică domnule Alin Tișe! Aveți demnitatea morală și onoarea să demisionați din fruntea Consiliului Județean Cluj. Ați compromis fără urmă de întoarcere imaginea instituției, cazul grav al ascunderii alunecării deșeurilor fiind completat de incapacitatea de a finaliza Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), respectiv problema reciclării şi depozitării deşeurilor din județul Cluj.”, a transmis PSD printr-un comunicat

 

Alin Tișe nu a reacționat la acest atac dar s-a contrat dur cu noul prefect PSD pe tema Pata Rât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *